Speellocaties

 Scholen


Theatergroep THINK speelt natuurlijk ook op scholen en heeft juist voor schoolvoorstellingen erg leuk lesmateriaal ontwikkeld. De voorstellingen kunnen zowel in een speellokaal, gymlokaal en zelfs in de klas worden gespeeld. Het enige wat er nodig is, is een STOPCONTACT en een speeloppervlakte van 2,5m bij 2,5m. Handig om te weten is dat wanneer er in een klas wordt gespeeld, de tafeltjes in een u vorm worden gezet en de stoeltjes in een u vorm ervoor. Zo kunnen er 2 klassen in 1 lokaal de voorstelling komen zien. Super gezellig!

 Theaters


Theatergroep THINK treedt ook op in theaters. Meestal in kleine tot midden grote zalen. Een overzichtelijk lichtplan wordt altijd van te voren gemaild en onze apparatuur kan heel makkelijk worden aangesloten op geluidsinstallatie van het theater. Opbouwtijd is dan ook maar 40 minuten. Afhankelijk van de akoestiek van de zaal speelt THINK versterkt of onversterkt. 

 Festivals


Theatergroep THINK heeft al op verschillende festivals gestaan. Oa. De Parade, Leidsche Rhijn Festival, Gentse Feesten en De Betovering. THINK speelt in tenten, openlucht theaters en af en toe zelfs bij mensen thuis in de tuin. THINK komt bijna overal waar het fijn is en nogmaals waar een stopcontact is!